Na jesen stižu sinhronizovani „Trolovi“

Studio "DreamWorks Animation" ove jeseni predstavlja film „Trolovi“ koji u domaće bioskope stiže 3. novembra, a za najmlađu publiku je studio "Moby Dub" već počeo sa radom na sinhronizaciji te animirane komedije, čije su glavne uloge pripale Ani Štajdohar, Marku Mandiću i Ljiljani Stjepanović.

Ana svoj glas pozajmljuje optimističnoj i veseloj princezi Trolova, Maki, dok je pesimističnog realistu Zakerala oživeo Marko. Glavnoj zlici animiranog filma glas pozajmljuje naša poznata glumica Ljiljana Stjepanović.

Maka i Zakeralo su dve totalne suprotnosti. Maka, vesela Trolica uvek spremna na zagrljaje, pesmu i igru primorana je da moli Zakerala za pomoć, kako bi zajedno spasili svoje prijatelje od zlih i gladnih Bergena. Njih dvoje će se zajedno upustiti u avanturu koja će ih odvesti van sveta koji im je poznat.

Bioskopska publika će od 3. novembra biti u prilici da širom Srbije uživa raspevanoj animiranoj komediji Trolovi, koja u sebi ima poznate pesme kao što su True Color, Total eclipse of the heart i popularni hit Džastina Timberlejka Can't Stop The Feeling.

broj komentara 0 pošalji komentar