„Tajne avanture kućnih ljubimaca“ u bioskopima

Posle pretpremijernih projekcija, animirani film „Tajne avanture kućnih ljubimaca" u režiji Jaroua Čenija i Krisa Renaua, na redovnom repertoaru domaćih bioskopa biće od 11. avgusta.

Osim sinhronizovane verzije ostvarenja o kućnim ljubimcima obezbeđena je i originalna, netitlovana verziju, koja će se prikazivati samo u bioskopima „Sinepleks“ (TC „Ušće“) i „Arena Sinepleks“ (Novi Sad).

U sinhronizaciji su učestvovali Marko Marković, Milan Čučilović, Milena Živanović, Jelena Stojiljković, Ivan Tomić, Bane Jevtić, Slaven Došlo, Danijel Sič, Bojan Lazarov, Milan Antonić, Dragan Vujić, Ivana Knežević, a reditelj sinhronizacije bio je Nikola Bulatović.

Bulatović je rekao da je proces rada trajao sedam - osam meseci i da je u njemu učestvovalo 12 glumaca koji su dali svoj maksimum radeći na svakom liku.

„Nisam imao mnogo posla sa glumcima, sve ih poznajem jako dugo. Sič i Tomić su moji drugovi sa klase. Sa ostalima sam radio, a sa njima i živeo četiri godine“, precizirao je Bulatović, dodavši da su osim u nekoliko intervencija, glumci sve sami uradili.

Bulatović je naglasio da je reč o zanimljivom filmu i da je uveren da će imati veliku gledanost.

Marković je poručio da će biti zadovoljni ako publika bude bar upola uživala u filmu od onoga koliko su oni uživali dok su radili sinhronizaciju.

Sič je ispričao da je njegov lik mali slatki zec sa velikom misijom da uništi sve vlasnike koji su napustili svoje kućne ljubimce.

„Strašno je emotivan i njegova nesreća proističe iz toga što je napušteno biće koje čezne za ljubavlju. Fasciniran sam originalnim glasom Kevina Harta koji je pozajmio glas Grudvici i morao sam dobro da se potrudim da budem na njegovom nivou“, objasnio je Sič.

Tomić, koji je pozajmio glas Melu, entuzijastičnom, radosnom, punom ljubavi i uvek spremnom na avanturu, kaže da su originalni glasovi životinja genijalno i izvenredno urađeni i dodao da su oni svoj posao radili sa velikom radošću, kreativnošću i razigranošću.

"Illumination Entertainment" i "Universal Pictures" sarađuju peti put u komediji koja prati dogodovštine mezimaca kada njihovi vlasnici odu u školu ili na posao.

Film Tajne avanture kućnih ljubimaca u domaćim bioskopima pretpremijerno se prikazuje od 4. avgusta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво