Penelope, Lajza, seks i grad

Ekipu drugog dela filma "Seks i grad" upotpunile su dve oskarovke - španska glumica Penelope Kruz i legenda Holivuda i Brodveja Lajza Mineli. Opovrgnute su prvobitne informacije da će Penelope Kruz glumiti samu sebe.

Španska glumica Penelope Kruz pojaviće se u nastavku filma „Seks i grad", piše magazin „Pipl".

Iako su se prvobitno pojavile informacije da će Oskarom nagrađena glumica igrati samu sebe, „Pipl" se poziva na izvore koji tvrde da će Kruzova tumačiti ulogu bankarke koja „pravi probleme" glavnom liku, Keri Bredšou.

Izveštaji sa lokacije na kojoj su snimane pojedine scene iz filma, njujorškog hotela „Empajer", navode da je Penelopin lik u jednoj sceni „opasno blizu" Kerinog muža, gospodina Zverke.

Pored Kruzove i standardne glumačke ekipe iz serije i prvog filma „Seks i grad", u drugom delu pojaviće se još jedna oskarovka, Lajza Mineli.

Iako ne precizira kakvu uloga igra čuvena glumica i pevačica, „Pipl" navodi da je po završetku snimanja svojih scena, Lajza Mineli za ekipu na setu otpevala džez standard "Every Time I Say Goodbye".

„Na setu je vladala potpuna tišina. Da je igla pala, čulo bi se... Bio je to izuzetno dirljiv momenat", naveo je izvor „Pipla" iz ekipe koja je bila na setu.

„Seks i grad 2" trebalo bi da se pojavi u bioskopima narednog leta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи