Kompletirana ekipa „Mobi Dika"

Glumačkoj ekipi u novoj televizijskoj adaptaciji romana „Mobi Dik" priključiće se Donald Saterlend, Džilijan Anderson i Čarli Koks. U TV filmu američko-nemačko-austrijske koprodukcije igraju i Vilijem Hart i Itan Hok.

Donald Saderland, Džilijan Anderson i Čarli Koks pridružiće se Vilijemu Hartu i Itanu Hoku u filmu „Mobi Dik", piše dnevnik Varajeti.

U televizijskom filmu, čiji je budžet 25,5 miliona dolara, Saderland će igrati oca Mejpla, a Džilijan Anderson Elizabet, ženu kapetana Ahaba.

Čarli Koks osim što će tumačiti Ismaila, novog člana posade na poslednjem putovanju kitolovca, biće angažovan i kao narator.

Vilijem Hart će igrati kapetana Ahaba, a Itan Hok Starbaka, prvog oficira na brodu.

Novu adaptaciju klasika Hermana Melvila iz 1851. godine snima kompanija TeleMinhen, u saradnji sa RHI entertejnment, nemačkom televizijom RTL i austrijskom televizijom ORF.

Snimanje filma počelo je sredinom septembra u Lanenbergu u Kanadi, a nastaviće se na Malti.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво