„Zvezda je rođena“, još jednom

Priprema se četvrta verzija filma "Zvezda je rođena". Posle Dženet Gejnor, Džudi Garland i Barbre Strejsend, u ulozi glavne junakinje mogla bi da se pojavi Bijonse Nouls.

Plan studija „Vorner" da snim novu, četvrtu verziju filma „Zvezda je rođena" približava se realizaciji.

Kako prenosi „Holivud reporter", angažovan je novi pisac koji bi trebalo da napravi nacrt scenarija, kako bi realizacija dugo planiranog projekta konačno počela. Verzije scenarija koje su do sada dostavljane studiju nisu bile prihvaćene.

Okosnica priče svih dosadašnjih verzija bila je devojka koja se tek probija u svetu šou biznisa i njen odnos sa starijim muškarcem, zvezdom u zenitu. Kako se njena karijera kreće uzlaznom putanjom, on tako pada u zaborav.

Poslednja verzija snimljena je 1976. godine sa Barbrom Strejsend i Krisom Kristofersonom u glavnim ulogama.

Radnja prve dve verzije bila je smeštena u Holivud, dok su u trećoj glavni junaci bili muzičari.

U filmu iz 1937. godine u glavnim ulogama bili su Dženet Gejnor i Frederik Marč, a u verziji iz 1954. Džudi Garland i Džejms Mejson.

Očekuje se da će i radnja novog filma biti smeštena u svet muzičke industrije.

U nekoliko navrata ime Bijonse Nouls je povezivano sa ovim projektom, ali nije zvanično potvrđeno da će ona tumačiti glavnu žensku ulogu.

Zvaničnici „Vornera" objašnjavaju da današnji šou biznis i način na koji mediji prate živote najvećih zvezda, stvaraju uslove da se napravi potpuno nova, „sveža" priča o putu od „trnja do zvezda", što je bilo u osnovi sve tri dosadašnje verzije filma „Zvezda je rođena".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво