„Čekaj me, ja sigurno neću doći" u Kairu

Međunarodni filmski festival u Kairu nova je prilika da se film „Čekaj me, ja sigurno neću doći" reditelja Miroslava Momčilovića predstavi inostranoj publici.

Nagrađivani film Miroslava Momčilovića „Čekaj me, ja sigurno neću doći", sa Mirjanom Karanović i Gordanom Kičićem u glavnim ulogama, učestvovaće na Međunarodnom filmskom festivalu u Kairu, koji će biti održan od 10. do 20. novembra.

Kako su saopštili producenti filma i promoterska kuća "Megakom", u pitanju je eminentni filmski festival A kategorije, najstariji i najvažniji na Srednjem Istoku, koji se ove jeseni održava 33. put.

Momčilovićevo prvo ostvarenje "Sedam i po" u Srbiji je videlo više od 60.000 gledalaca, prikazan je na brojnim domaćim i međunarodnim festivalima i osvojio više nagrada.

"Čekaj me, ja sigurno neću doći" takođe je dobio brojne nagrade na domaćim festivalima, a u redovnoj bioskopskoj distribuciji biće od 15. oktobra.

Dram u kojoj se u ostalim ulogama pojavljuju i Milica Mihajlović, Miloš Samolov, Vanja Ejdus, Branislav Trifunović i Petar Božović traje 91 minut.

broj komentara 0 pošalji komentar
div id="adoceanrsvdcfhklggd">