Barbika kao filmska zvezda

Najavljeno snimanje igranog filma čija će glavna junakinja biti Barbara Milisent Roberts, što je puno ime i prezime najpoznatije lutke na svetu. Još nije određen datum početka snimanja, a ne pominje se ni ime glumice koja bi mogla da tumači lik Barbike.

Lutka Barbi, jedna od najprodavanijih u svetu, postaće filmska zvezda, pošto će o njoj prvi put biti snimljen igrani film.

"'Barbika' je najpoznatija lutka u istoriji, jedinstvena kulturna ikona u svetu brendova", objasnio je direktor studija Juniversal pikčers Mark Šmager razloge za snimanje filma.

"Barbika" je prvi put predstavljena na sajmu igračaka u Njujorku 9. marta 1959. odine, a danas se prodaje u preko 150 zemalja.

Producent filma o čuvenoj lutki biće Lorens Mark koji je nedavno bio producent ostvarenja "Džuli i Džulija".

Tek treba da budu izabrani scenaristi filma za koji, po Markovim rečima, neće nedostajati ideje pošto je lutka tokom godina imala više od 120 zanimanja.

Proteklih godina "Barbika" je ušla u svet mode pa su njenu odeću kreirali najugledniji kreatori.

Ova lutka je najpoznatiji brend kompanije "Matel". Ima svoju stranicu na društvenim sajtovima Fejsbuk i Tviter, a na sajtu za razmenu video materijala Jutjub ima svoj kanal.

Još nije određen datum početka snimanja, a ne pominje se ni koja bi glumica mogla da tumači lik Barbare Milisent Roberts, što je Barbikino puno ime i prezime.

broj komentara 1 pošalji komentar
(četvrtak, 17. feb 2011, 12:57) - anonymous [neregistrovani]

glupost

hahaha vi to zovete barbikom a ja to zovem foka koka !!!

div id="adoceanrsvdcfhklggd">