Читај ми!

Sutra premijera „Madagaskara 3“

Poznata družina – Lav Aleks, zebra Marti, nilski konj Glorija i žirafa Melman – na putu iz Afrike ka voljenom domu u Njujorku će se obreti u Evropi, kao i u bioskopu „Roda sinepleks“, sutra na premijeri filma „Madagaskar 3“.

Treći nastavak animiranog filma Madagaskar, za koji režiju potpisuju Erik Darnel, Tom Mekgret i Konrad Vernon, biće sutra premijerno prikazan u bioskopu „Roda sinepleks", najavio je distributer „Taramaunt".

Zbog velikog interesovanja, film Madagaskar 3: Najtraženiji u Evropi biće prikazan u tri termina – u 11.30, 13.30 i 15.30 sati, u sinhronizovanoj verziji.

Premijeri će prisustvovati poznati srpski glumci koji su pozajmili glasove glavnim junacima iz filma i reditelj sinhronizacije Dragan Vujić Vujke, a za mališane je pripremljen i poseban program u kome učestvuju klovnovi.

U trećem nastavku popularnog filmskog serijala lav Aleks (Ben Stiler/Ivan Jevtović), zebra Marti (Kris Rok/Dubravko Jovanović), nilski konj Glorija (Džejda Pinket Smit/Katarina Žutić) i žirafa Melman (Dejvid Švimer/Nebojša Milovanović) odlučni su u nameri da se vrate u zoološki vrt u Central parku u Njujorku.

Po povratku iz Afrike, skrenuli su s puta i izronili, i to bukvalno, u Evropi - gde su se dali u poteru za pingvinima i šimpanzama koji su uspeli da obiju banku kazina u Monte Karlu.

Ubrzo će životinje otkriti nepopustljiva francuska policajka Šantel Duboa (Fransis Mekdormand/Dušica Novaković) koja ne voli da joj životinje iz zoo-vrta jurcaju po gradu, a ujedno je uzbuđuje i ideja da će uloviti svog prvog lava.

Životinje će naći savršenu masku u vidu putujućeg cirkusa koji će odlučiti da potpuno izmene. Otkriće nekoliko novih talenata i pokušaće da stignu do Njujorka u jednom komadu.

Film će na redovnom repertoaru bioskopa biti od 14. juna, u titlovanoj i sinhronizovanoj verziji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи