Читај ми!

Ako razmišljate o letovanju u Srbiji, Kopaonik vas čeka

U ponedeljak će se znati više detalja o prijavljivanju za vaučere za letovanje u Srbiji. Zna se da će moći da ih iskoristi 200.000 građana i da će njihova vrednost biti trostruko veća – 15.000 dinara. Jedna od destinacija na kojoj možete da iskoristite državnu subvenciju za odmor je Kopaonik gde je upravo otvorena letnja sezona.

Turisti nisu čekali svečano orvaranje sezone već su uveliko zaposeli kopaončke padine i uživaju u svemu što planina nudi.

„Svi koji odluče da leto provedu na planini, na Koponiku mogu da uživaju u vožnji žičarom i da se oprobaju u planinskom biciklizmu. Tu su i adrenalinski sadržaji, poput oba na šinama, ziplajn i avantura park“, kaže Ana Jovanović iz „Skijališta Srbije“.

Hotelijeri su nekada bili zadovoljni ako su im objekti polupopunjeni.

„U ovom momentu kapaciteti su u potpunosti popunjeni, očekujemo i dobro leto, naročito vikende, pripremili smo bogatu ponudu, tako da su spremni promotivni paketi, naročito za porodice sa malom decom, tu su kampovi za decu i brojni drugi sadržaji koji će privući veliki broj naših gostiju“, ističe Svetlana Kostić iz hotela „Grand“.

Domaći turisti poslednjih godina rado putuju po Srbiji. Mladi prednjače. Nema kraja Srbije koji nije našao mesto na njihovim Instagram profilima. Zahvaljujući vaučerima, turistička mesta u Srbiji su još pristupačnija gostima.

Kopaonik je na dobrom putu da postane celogodišnje turističko odredište. Leta su u gradovima postala nepodnošljivo vrela, a na planini su dani prijatno topli i noći svežije.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво