Читај ми!

Zajednička donacija za napuštene životinje „Pet centra“ i kupaca

Tokom praznika prodavnice „Pet centra“ u Beogradu pružile su priliku svima da ulepšaju Božić i Novu godinu nezbrinutim životinjama akcijom zajedničkog doniranja – na svaku donaciju kupaca, „Pet centar“ je donirao još toliko!

Praznici uvek inspirišu na darivanje i pomaganje svima kojima je potrebno, uključujući i napuštene ljubimce. Do udomljenja i pronalaska porodice o kojima mnogi ljubimci sanjaju ne smemo da zaboravimo da je i njima potrebna briga, nega i hrana. Zato je u periodu od 27. decembra do 2. januara, u svim „Pet centar“ radnjama u Beogradu organizovana dobrotvorna kampanja doniranja „I njima je Nova godina“.

Da bi praznike učinio čarobnim za sve ljubimce, „Pet centar“ je dodatno podstakao svoje kupce na doniranje hrane za napuštene pse i mačke u Beogradu, tako što je na svaku donaciju dodao istu količinu hrane. Na taj način je svaka donacija, čak i ona najmanja, dobila veću vrednost – kao i ukupnu težinu. Ukupno je prikupljena značajna količina hrane koja je njuškicama ulepšala praznične dane!

Sva hrana prikupljena u kampanji, kao zajednička donacija kupaca i Pet centar prodavnica dostavljena je direktno u šapice pasa i mačaka koji su praznike dočekali u udruženju za zaštitu životinja u Beogradu – Animal Rescue Serbia.

„I ovom prilikom moram da naglasim da smo veoma srećni što zajedno s 'Pet centar' prodavnicama pomažemo nezbrinutim životinjama dugi niz godina. Naša saradnja seže znatno dalje od klasičnog sponzorstva, velikodušnih donacija i podrške udomljavanju životinja iz azila. Zahvaljujem Pet centar prodavnicama na dugogodišnjoh saradnji i najviše od svega što svima nama dajete nadu za bolje sutra“, istakao je Aleksandar Gavrić, predsednik udruženja Animal Rescue Serbia iz Beograda.

Darovi su bili više nego dobrodošli jer ovo udruženje svakodnevno brine o velikom broju napuštenih životinja i ulaže ogroman trud kako bi pronašli domove za sve šapice. „Pet centar“ ih u tome snažno podržava, ne samo ovom prazničnom kampanjom i donacijom, već i podsticanjem svakog pojedinačnog udomljenja.

„Pet centar“ je već više od deset godina deo mnogobrojnih porodica ljubitelja kućnih ljubimaca. Najveći maloprodajni lanac potrepština za kućne ljubimce u Srbiji od samog početka svog poslovanja u potpunosti je posvećen ljubimcima i njihovim vlasnicima i s puno entuzijazma promoviše dobrobit ljubimaca i odgovorno vlasništvo.

Zajedno nastavljamo da pomažemo, kako bismo svet učinili lepšim mestom za što više ljubimaca. I najmanje dobro delo ima veliku vrednost i veliki značaj. Ljubimci znaju zašto.

недеља, 28. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво