Читај ми!

Da li je moguće neopaženo doneti 74 kameleona iz Afrike u Austriju

Carinska služba na aerodromu u Beču sprečila je muškarca da u Austriju unese 74 kameleona. Gmizavci su iz Tanzanije i među njima je bilo i odraslih i kameleona-beba starih samo sedam dana.

Pedesetšestogodišnji muškarac sakrio je gmizavce u čarape i kutije od sladoleda i pokušao da ih iz Tanzanije preko Etiopije unese u Austriju, navodi se u saopštenju carinske službe aerodroma u Beču, prenosi Indipendent.

Kameleoni su prebačeni u Šenbrunski zoo-vrt, gde su veterinari konstatovali da tri od 74 životinje nisu preživele.

Svi kameleoni koje je muškarac, čiji identitet nije otkriven javnosti, pokušao da unese u Austriju poreklom su sa planina Musambara u Tanzaniji. Među gmizavcima bilo je i sedmodnevnih beba-kameleona i odraslih jedinki.

Na crnom tržištu egzotičnih životinjskih vrsta, ukupna vrednost kameleona koje su carinici pronašla bila bi oko 37.000 evra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво