Читај ми!

Lav – neočekivani gost na pikniku u Africi

Grupa turista u Nacionalnom parku Kriger u Južnoj Africi odlučila je da napravi mali izlet u divljinu. Sve ih je iznenadio nezvani gost – lav.

Kris Teljor, safari vodič koji je poveo grupu, odrastao je u Africi i poznaje navike ljudi i životinja u Nacionalnom parku Kriger.

Na obali reke Send, Tejlor i njegovi prijatelji postavili su sto sa grickalicama i pićem. Sa druge strane reke pojavio se mužjak lava, ali niko nije brinuo, jer je reka na tom mestu široka i puna vegetacije, a i lav je na oko 50 metara od nas, istakao je Kris Tejlor.

Sedeli smo i posmatrali lava dok je polako koračao niz korito reke ka nama. Srećom, svi smo bezbedno sedeli u vozilu koje nam je omogućilo da uživamo u krajnje neobičnom prizoru, lava koji se probija do našeg stola ukusnih grickalica i ledeno hladnih napitaka koji je postavljen samo nekoliko trenutaka ranije.

Lav je odlučio da se približi kao nezvani gost pikniku. Privučen aromom sušenog goveđeg mesa, šampanjcem i džinom, lav se nije poslužio već se okrenuo i otišao u grmlje.

понедељак, 06. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара