Читај ми!

Lakša integracija ERP sitema uz novo rešenje za elektronsko fakturisanje

Izuzetno je važno da kompanije sagledaju svoje procese u elektronskom okruženju i da se zapitaju da li, pored ispunjavanja zakonskih normi, ostvaruju još neke benefite kao što su ušteda u vremenu, ušteda u novcu i slično.

Iz navedenih razloga, IT stručnjaci iz Coming Computer Engineering su svoje rešenje za elektronske fakture razvijali drugačijom logikom.

Prvenstveno sa idejom da poslovanje korisnika ovog softverskog rešenja bude efikasnije i brže, a ne da samo po sebi ispunjava zakonsku normu.

Tokom razvoja ovog softvera za elektronsko fakturisanje, oni su analizirali poslovanje velikog broja preduzeća i njihove procese, te su uspeli da, u svakom segmentu, pored zakonske obaveze, dodatno ubrzaju i automatizuju proces izdavanja računa.

Razvijanje integracionih komponenti omogućilo im je da kreiraju sistem koji obezbeđuje povezivanje korisnika na Sistem elektronskih faktura (SEF).

Ovo rešenje pruža mogućnost slanja, prijema, evidentiranja obrade i čuvanje elektronskih faktura, kao i praćenje njihovog statusa i prijem obaveštenja na i-mejl korisnika.

Pored osnovnih metoda koje pruža Sistem elektronskih faktura, servis nudi dodatne metode, kao što je kreiranje nacrta, naknadno dodavanje priloga i potom slanja fakture.

Imajući u vidu potrebe preduzeća, razvili su svoje rešenje koje se lako može integrisati sa svim eksternim sistemima koja su nekom preduzeću potrebna u svakodnevnom poslovanju.

Ova funkcionalnost doprinela je lakoj integraciji sa ERP sistemima, pri čemu se nakon prijema fakture, faktura dodatno opisuje informacijama koje ne postoje na Sistemu elektronskih faktura, a potrebne su za knjiženje fakture i kao takva, faktura se šalje u ERP, gde se vrši knjiženje. 

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара