Kako Teslini patenti harmonizuju duh i telo i sprečavaju rast bakterija

Na današnji dan 1856. godine rođen je Nikola Tesla, naučnik koji je svojim otkrićima promenio svet. Njegov san je bio da čovečanstvu obezbedi neiscrpni izvor energije. Osim toga, značajni su njegovi patenti za medicinske aparate.

Teslino ime vezuje se za pronalaske naizmenične struje, bežične komunikacije, solarne energije, drona, satelita, veštačke munje i zemljotresa, gravitacionih zidova.

Kažu da sve velike stvari prave veliki ljudi. Zahvaljujući Nikoli Tesli čitava planeta sija.

Njegovi doprinosi u nauci su veliki a jedan od njih je i u medicini. Jubilarni deseti po redu Dan Nikole Tesle danas se obeležava u kanadskom gradu Nijagari, na 164. godišnjicu Teslinog rođenja.

„On ima patente za medicinske aparate iz 1901. i 1903. godine koji visokofrekventnim strujama prodiru u tkiva. Njegove struje imaju takva polja koja prodiru duboko u tkiva i sprečavaju mitozu bakterija, deobu bakterijsku, tako da direktno deluju na prehlade i druge infekcije", rekao je prof. dr Velimir Abramović.

Tesla je bio precizan i pendantan u svojim izumima ali isto tako je bio pedantan i u svom načinu života.

„On je sam o sebi vodio mnogo računa. Nikada nije imao prekomernu težinu, svakodnevno je vežbao, a ja mislim da je najvažnije što je imao jedan duh koji je harmonizovao njegovo telo jer kad imate poremećaj na duševnom planu, on se somatizuje i izaziva disfunkcije organa", dodao je dr Abramović.

Tesla je svojim radom postao neiscrpna inspiracija da i drugi inovatori krenu putem stvaralačkog rada u oblasti nauke i tehnike.

"Tesla generator je jedan poseban aparat koji predstavlja umanjenu kopiju onog čuvenog Teslinog iz Kolorado Springsa. Samim tim, on predstavlja jedan od harmonika rezonantnih, naše zemlje na kojoj živimo, i kreira vibracije koje su izuzetno povoljne za naš organizam. Taj uređaj, kreirajući trodimenzionalno stojeće skalarno polje, odnosno talase, generiše jednu vibraciju koja je vrlo bliska bioenergetskim strukturama svih živih organizama pa i našeg tela, i na taj način harmonizujuće ambijentalno polje u kojem mi živimo, i energetsko polje našeg tela, harmonizuje energetske nivoe i doprinosi očuvanju i poboljšanju ljudskog zdravlja", kaže inovator Goran Marjanović.

Nikola Tesla je ceo svoj život posvetio radu i nauci , a poruku koju je ostavio izumima budućim generacijama je da ne moraju biti bolji od drugih već najbolji što mogu biti oni sami.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво