Da li je NASA pronašla paralelni svemir u kome vreme teče unazad

Novi eksperiment stručnjaka i naučnika Nase uznemirio je planetu. Većina elektronskih medija, uglavnom citirajući jedni druge, pišu da NASA ima dokaze koji bi mogli dokazati postojanje paralelnog univerzuma. Naučnici su pronašli nešto što se još ne može objasniti našim trenutnim razumevanjem fizike.

„Da budemo jasni, postoji 'nula' dokaza da je 'paralelni univerzum', odmah pored našeg, gde izgleda da sva pravila fizike deluju obrnuto", rekao je Ibrahim Safa sa Univerziteta Viskonsin - Medison.
Eksperiment detekcije kosmičkog zraka doveo je do pronalaska čestica za koje se sumnja da potiču iz paralelnog univerzuma.

Istraživači agencije NASA koristili su specijalnu antenu ANITA /antarktičku impulsivnu privremenu antenu/, odnosno, radio-detektor koji je postavljen u balon koji može da detektuje vazdušne tuševe kosmičkog zraka u suvom i hladnom vazduhu, iznad Antarktika.

Šta je Anita?

Na ovom mestu nema šumova koji bi mogli da remete istraživanja. ANITA je tokom letova 2006.i 2014. godine otkrila fontanu visokoenergetskih čestica koje emituje led i podsećaju na tuš kosmičkih zraka koji je postavljen naopako. Ovo istraživanje je prvo bilo odbačeno, ali je 2016. godine ipak prihvaćeno.

Eksperti veruju da ove čestice idu unazad, što ukazuje na to da postoji paralelni univerzum koji je blizak našem, ali u tom univerzumu zakoni fizike deluju suprotno.
„Videli smo nešto što izgleda kao kosmički zrak koji ima refleksiju u ledenoj ploči. To je bio zrak koji izlazi iz leda", naglasili su naučnici.

„Objavili smo članak u kome smo samo sugerisali da postoji veoma jaka suprotnost u odnosu na standardne zakone fizike", rekao je Piter Gorham, profesor fizike na Univerzitetu na Havajima, koji je sa svojim timom vodio ovo istraživanje.

Radio-teleskop, ANITA je prva Nasina opservatorija za neutrone bilo koje vrste. 

A o paralelnom univerzumu Ibrahim Safa sa UV - Medison, o predmetnom eksperimentu na Antarktiku ističe da objašnjenje ovog signala zahteva postojanje univerzalnog topičnog univerzuma stvorenog u istom velikom prasku kao i naš, postojeći, i paralelno sa njim. U ovom svetu ogledala, pozitivno je negativno, levo je desno, a vreme ide unazad.

Možda je svemir napravljen od antimaterije, a ne od materije.

уторак, 16. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво