Učenje tokom raspusta

Tokom zimskog raspusta fakultet MEF organizovaće u svom prostoru za đake druženje, zabavu i edukaciju kroz zimske radionice, koje će se realizovati od 30.01.2017. do 10.02.2017.

Fakultet za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije - MEF  aktivno učestvuje u društvenom i obrazovnom životu učenika srednjih škola. Cilj aktivnosti je predstavljanje određenog dela gradiva,kroz zabavan i interaktivan način.

Na  zimskim radionicama đaci će moći  da nauče nešto novo, da steknu nove i praktične veštine i iskažu svoju kreativnost kroz jedno potpuno novo iskustvo. 

Sve radionice su potpuno besplatne, a prijave se vrše putem sajta MEF fakulteta. Radionice koje organizuje fakultet su: Internet marketing, IT radionica, PR radionica, Radionica poslovnih veština,kursevi stranih jezika.

Kroz teme kao što su verbalna i neverbalna komunikacija, menadžment i ekonomija pisanih medija, kako napisati biografiju bez radnog iskustva, liderstvo, mladi preduzetnici, đacima se u okviru kreativnih radionica prezentuju poslovne teme, i pruža im se mogućnost praktičnog rešavanja nekog poslovnog problema kroz studiju slučaja.

Pripremila: Aleksandra Stojanović 

broj komentara 0 pošalji komentar
div id="adoceanrsvdcfhklggd">