Filolozi nagrađeni za pregovaranje

Na međunarodnom takmičenju u pregovaranju "The Negotiation Challenge TNC", koje je održano u Beču, tim studenata Filološkog fakulteta u Beogradu, osvojio je peto mesto. U konkurenciji je bilo 40 timova. "The Negotiation Challenge TNC" je takmičenje u kome učestvuju studenti master i doktorskih studija prava i ekonomije sa najprestižnijih svetskih univerziteta.

Tim studenata Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu osvojio je 5. mesto na prestižnom međunarodnom takmičenju u pregovaranju "The Negotiation Challenge" - TNC, koje je ove godine održano u Beču.


Studentkinje Filološkog fakulteta, Mila Milosavljević, Mina Marković i Teodora Prole, u konkurenciji koju je činilo 40 timova univerziteta iz celog sveta, predstavile su Univerzitet u Beogradu na izuzetan način i pozicionirale našu reprezentaciju kao jednu od vodećih, osvojivši peto mesto u ukupnom plasmanu.


 "The Negotiation Challenge" - TNC je međunarodno takmičenje u pregovaranju u kome prvenstveno učestvuju studenti master i doktorskih studija prava i ekonomije sa najprestižnijih svetskih univerziteta. Ovo takmičenje, poznato po jakoj konkurenciji, pruža studentima priliku da uporede i unaprede svoje pregovaračke veštine, kao i da se pripreme za kompleksne pregovore sa kojima će se susreti nakon završetka studija.

TNC okuplja najbolje studente sa vodećih univerziteta širom sveta i pruža im mogućnost da se međusobno takmiče u veoma realističnim pregovaračkim situacijama.


Neki od najuglednijih svetskih univerziteta čije su reprezentacije uzele učešće na ovom prestižnom takmičenju ove i prethodnih godina jesu i Univerzitet u Kejmbridžu, Univerzitet Lomonosov iz Moskve, Univerzitet Harvard, Univerzitet Kjoto, Tafts univerzitet, Univerzitet u Arhusu, Univerzitet u Luvenu, Univerzitet Brandajs, Univerzitet u Bonu, Univerzitet u Beču, Univerzitet u Rejkjaviku, Tehnološki univerzitet u Beču, kao i mnogi drugi.


Iduće, 2017. godine "The Negotiation Challenge" biće održan u Bogoti, Kolumbija.

broj komentara 0 pošalji komentar
div id="adoceanrsvdcfhklggd">