Trijumf „Kostinog tima“ u superfinalu!

Pobednik velikog finala šoua „Ja mogu sve“ je „Kostin tim“, a polovinu nagade od 20.000 evra odlučili su da doniraju Kliničkom centru Vojvodine.

22.55 - Publika odlučila: pobednik šoua „Ja mogu sve“ je „Kostin tim“. „Želimo svima da se zahvalimo, posebno publici na glasanju“, rekao Boško Dudvarski. Polovinu nagrade od 20.000 evra, pobednici su odlučili da doniraju Kliničkom centru Vojvodine.

22.50 - Linije zatvorene. Glasanje završeno.

22.40 - Teodora poručila Čuvaj moje srce, a Kostin tim se odlučio za hit Robija Vilijamsa Feel.

22.30 - Prvi nastup u superfinalu pripao „Pahuljicama“, koje su se odlučile za numeru Chandelier australijske pevačice Sije.

22.20 - Najmanje glasova publike osvojili „Bend i vokali“ i „Do poslednjeg daha“. U superfinale, gde će imati priliku da još jednom nastupe, prošli su Teodora, „Kostin tim“ i „Pahuljice“.  

22.01 - Počelo glasanje. Pošaljite SMS sa rednim brojem kandidata na broj 1344. Gost finala Vlado Georgijev.

21.58 - Iako ne bi bilo nikakvo čudo da trijumfuju, Kostin tim se odlučio za Miljacku u finalu.

21.50 - Sombreri, pončoi i taktovi La bambe i u studiju je nakratko delovalo da smo u Meksiku. „Bend i vokali“ imaju pobednički stav, istakao Rambo Amadeus.

21.40 - „Do poslednjeg daha“ ponovo pokazali da im godine uopšte ne smetaju da po bini plešu i pevaju kao da su dvadesetim. „Fantastični ste, a da vas nema ovaj šou bi izgubio mnogo“, ocenjuje žiri.

21.30 - Fantastično izvođenje Adelinog hita Hello. Teodora ponovo besprekorna. „Ti zaista možeš sve“, rekao Kostjukov.

21.15 - Da veče započne sa osmesima na licima pobrinule su se „Pahuljice“ sa prošlogodišnjim hitom Happy. Članovi žirija pohvalili dosadašnji trud mališana, a predsednik Konstantin Kostjukov im je poželeo pobedu.

21.05 - Finalno veče otpočelo čestitanjem rođendana Danici Maksimović, koja se svima zahvalila na iznenađenju.

Večeras se sve završava. Sav trud koji su takmičari uložili do sada kulminiraće u velikom finalu, a pobednik će osvojiti i 20.000 evra.

Prošle nedelje od takmičenja su se oprostile Mira i Kristina, nakon izjednačenog glasanja žirija, ali je glas publike bio jezičak na vagi koji je prevagnuo da se u finalu, ipak, nađu „Do poslednjeg daha“.

Ostali finalisti su: „Pahuljice“, Teodora, „Bend i vokali“ i Kostin tim.

Ja mogu sve

Iz nedelje u nedelju, od 1. novembra, takmičari, pojedinci i grupe, bore se za naklonost članova žirija i publike.

U svakoj emisiji bira se najbolji takmičar, koji potom nagradu od 1.000 evra po sopstvenom izboru daje u humanitarne svrhe.

Na samom kraju, u poslednjoj emisiji takmičenja, gledaoci će odlučivati o pobedniku kome će pripasti nagrada od 20.000 evra.

Muzičko-scenski šou-program Ja mogu sve nastao je u saradnji RTS-a i produkcijske kuće „Emoušn“. Voditeljka je Dragana Kosjerina.

 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара