Čitaj mi!

Pitajte lekare, odgovore čitajte na sajtu RTS-a

Ukoliko strahujete za svoje zdravlje, imate dilemu, a nemate kome da se obratite za pomoć, pišite nam na adresu saveti.lekara@rts.rs. Lekari iz Doma zdravlja „Savski venac“ i Instituta za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“ odgovaraće na sva vaša pitanja na sajtu RTS-a sredom i subotom.

Pitajte lekare: saveti.lekara@rts.rs.

Temperatura, glavobolja, stomačne tegobe. Prolazne nevolje ili znaci ozbiljnijih oboljenja? Šta god da je u pitanju, upozorenja koja telo šalje ne smete shvatati olako.

Zato, ukoliko strahujete za svoje zdravlje, imate dilemu, a nemate kome da se obratite za pomoć, pišite nam na adresu saveti.lekara@rts.rs.

Lekari iz Doma zdravlja „Savski venac“ i Instituta za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“ odgovaraće na sva vaša pitanja na sajtu RTS-a sredom i subotom.

broj komentara 2 pošalji komentar
(nedelja, 05. avg 2018, 12:51) - anonymous [neregistrovani]

Problem sa uhom

Postovani, imam problema sa levim uhom. Tacnije, imam osecaj kao da mi je uho otpuseno vise nego sto treba. Kada pricam osecam kao da mi glas odjekuje na to uho i kao da je zvuk pojacan. Takodje, osecam kao da malo moram da napnem grlo kako bih nesto izgovorila, to mi stvara uzasnu nervozu. Osecam cudnu supljinu u predelu izmedju grla i uha, kao da imam neki mehuric. Nemam nikakve bolove. To mi se desava vec duze vreme, pocinje da bude sve cesce. Kada zapusim nos rukom i udahnem na nos uho se zapusi i tada mi je mnogo lakse, ali cim progutam pljuvacku ili otvorim vilicu uho se ponovo otpusi i sve opet isto. Zamolila bih vas za bilo kakav savet. Hvala unapred

(sreda, 20. nov 2013, 00:24) - Odlicno [neregistrovani]

Odlicno

Svidja mi se ideja!

div id="adoceanrsvdcfhklggd">