Читај ми!

Snepčet razmatra uvođenje pretplate

Kompanija „Snep“ sprovodi interne testove plaćene pretplate pod nazivom „Snepčet plus“, koja će, navodno, korisnicima omogućiti rani pristup novim funkcionalnostima, kao i drugim prednostima.

Predstavnica „Snepa“ Liz Markman potvrdila je za The Verge da je u toku interno testiranje Snepčet plusa, nove pretplatničke usluge za snepčetere.

„Uzbuđeni smo zbog mogućnosti da sa našim pretplatnicima delimo ekskluzivne, eksperimentalne funkcije, kao i nove funkcionalnosti pre zvaničnog objavljivanja, te saznamo više o tome kako najbolje možemo da doprinesemo našoj zajednici“, istakla je Markmanova.

Prema snimcima ekrana i informacijama koje je na Tviteru objavio istraživač aplikacija Alesandro Paluci, „Snep“ takođe testira i druge funkcionalnosti za Snepčet plus uključujući mogućnosti da jednog od svojih prijatelja označite kao svog „najboljeg prijatelja broj 1“, promenite Snepčet ikonicu i vidite ko ponovo gleda vaše storije.

Cena za Snepčet plus za mesec dana iznosi 4,59 evra, dok je na godišnjem nivou 45,99 evra. U ovoj fazi to, najverovatnije, podrazumeva samo neku vrstu rezervacije.

Snepčet nije jedina društvena mreža ili platforma za razmenu poruka koja želi da ima korisnike sa redovnim plaćanjem. Telegram je potvrdio da radi i na premijum pretplati, koja bi trebalo da izađe kasnije ovog meseca, a Tviter je pokrenuo svoju uslugu Blue krajem prošle godine.

Nakon što je „Epl“ uveo funkciju privatnosti za reklame sa verzijom svog operativnog sistema 14.5, omogućavajući korisnicima da isključe praćenje oglasa od aplikacije do aplikacije, mnoge besplatne aplikacije su bile prinuđene da preispitaju mogućnosti monetizacije.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво