Читај ми!

U Kanadi se testira besplatna verzija Fotošopa

Kompanija „Adobe” počela je sa testiranjem besplatne onlajn verzije Fotošopa, popularnog programa za obradu fotografija. Plan je da se, nakon što se proba okonča, besplatna verzija omogući korisnicima širom sveta.

Korisnicima Fotošopa u Kanadi omogućeno je da pristupe besplatnoj varijanti popularnog programa za obradu fotografija preko naloga na portalu kompanije „Adobe”.

Iz kompanije objašnjavaju da je u pitanju „frimijum” verzija, odnosno da će osnovne i najprepoznatljivije funkcije Fotošopa biti dostupne svima, dok će naprednije opcije korisnici morati da plate.

„Želimo da napravimo 'Fotošop' dostupnijim za više ljudi koji će isprobati proizvod”, rekla je Marija Jap iz kompanije „Adobe”.

Prva onlajn verzija Fotošopa puštena je u rad oktobra prošle godine, a korisnici su mogli da vrše jednostavne obrade fotografija uz ograničene funkcionalnosti.

Cilj kompanije je da besplatnom onlajn verzijom privuče korisnike koji bi kupili softver sa svim funkcijama, ali i dalje nije poznato kada će onlajn verzija biti dostupna za korisnike u ostatku sveta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи