Читај ми!

Može li Adria Summit bez Internet striminga

Zašto baltičke zemlje imaju 100 puta više startapa od regiona? Zašto imaju jednoroge?

Jedan od njih Viber, odnosno Rakuten biće na  https://adriasummit.com, prvoj regionalnoj konferenciji o budućnosti digitalne trgovine, od 5. do 8. maja u hotelu Adriatik, Kempinski u Savudriji. Hoće li Infobip i Coing, poznat po tajmtrekeru Clockify koji je eksplodirao za vreme korone, izaći na berzu i zvanično postati jednorozi?

Zašto je 2 do 5 miliona dolara u San Francisku minimum koji investitori daju startapu i kako doći do njih objasniće Vera Kenehan.

Kako gejming utiče na razvoj Internet industrije i koliki je udeo u kartičnom plaćanju?

Beskontaktna plaćanja, fintech aplikacije, soft POS terminali, šta je sledeće, Mastercard zna, hoćemo li čuti? Koliko je teško implementirati plaćanje preko Interneta? Dostava i šering servisi, gde oni idu, koji su izazovi i koliko se koriste i za šta posle korone. Da li ćemo imati prvog robota kuvara na Adria Summit-u, hoće li ga Bujas dovesti i šta mu dođe R2D2?

Možemo da nastavimo da postavljamo pitanja na koja ćemo dobiti odgovore ili barem pokušati da saznamo. Oko 70 učesnika programa, očekujemo 300 posetilaca, mnogo medija i nema popularnog Internet striminga, zaželeli smo se staromodnih susreta ljudi, uživo. Dobro, biće snimaka i tekstova ali nije to, to. Možemo li se domoći investicija? Možemo li rasti kao region? Možemo li se bolje povezati? Sve nacionalne asocijacije će biti prisutne i one predstavljaju skoro sve Internet trgovce, a koliko ih je? Ko će biti Amazon u regionu i hoće li se širiti na svet?

Dva dana konferencije i to u najlepšoj sali sa pogledom na more, Piran i Alpe i treći dan za umrežavanje, kroz turnire golfa, tenisa, vožnju bicikla i nezaobilaznu Istarsku gastronomiju i vina. I na kraju: Možemo li bez Internet striminga?

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво