Читај ми!

„Rokstar gejms“ potvrdio da novi GTA stiže uskoro

Novi deo serijala "Grand Theft Auto" je u punom razvoju najavio je studio „Rokstar gejms“, dodajući da se „aktivno radi“ na nastavku jedne od najpopularnijih video-igara na svetu.

Još nije poznat tačan naziv šestog dela serijala, koji će biti prvi novi deo nakon što je GTA V objavljen 2013. godine.

Iako je prema prethodnim insajderskim navodima nagoveštavano da bi igra potencijalno planirana za 2024. ili 2025. godinu, nove informacije pokazuju da bi mogla i ranije da se pojavi.

„Sa svakim novim projektom koji počinjemo, naš cilj je da značajno unapredimo ono što smo prethodno doneli. Zbog toga sa zadovoljstvom možemo da potvrdimo da uveliko radimo na aktivnom razvoju novog dela serijala GTA“, naveo je studio.

„Rokstar“ je takođe objavio i da će GTA V i GTA onlajn biti objavljeni i za novu generaciju konzola narednog meseca i imaće 4K rezoluciju, 60 frejmova po sekundi, bogati 3D zvuk i druga unapređenja koja će doprineti realističnosti gejmpleja.

Od kada se pojavio 1997. godine, GTA je stekao ogromnu slavu među gejmerskom zajednicom i kultni status. Prodato je oko 350 miliona primeraka, čime je GTA peta najprodavanija franšiza video-igara u istoriji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара