Читај ми!

Hoće li Epl u oktobru predstaviti novi mekbuk pro

Jesen će u „Eplu“ izgleda biti u znaku većih uređaja. U dobro obaveštenim krugovima priča se da bi u oktobru mogao da stigne novi mekbuk pro, ali i mek mini.

Veliki „Eplov“ događaj na kojem su predstavljeni moobilni uređaji je iza nas i, po svemu sudeći, kompanija će najverovatnije skrenuti pažnju na druge uređaje u svojoj liniji, kao što je mekbuk pro ili mek mini.

I Mark Gurman, iz Blumberga, kaže da će „Epl“ najverovatnije u narednim nedeljama predstaviti nove mekbuk pro prenosne računare.

Prema njegovim rečima, američki tehnološki gigant obično predstavlja nove mek računare upravo tokom oktobra.

Novi laptop imaće „Eplov“ novi "M1X" čip, koji bi mogao da bude „grafički intenzivniji M1 i profesionalno fokusiraniji“.

Čip "M1X" će se verovatno pojaviti u dve varijante, obe sa 10 CPU jezgrima.

Kada je u pitanju novi mek mini, za koji se takođe dugo šuškalo da će se pojaviti sa novim "M1X" čipom, i on će bez sumnje stići u nekom trenutku, ali nema jasnih naznaka od insajdera da će to takođe biti tokom oktobra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво