Čitaj mi!

Budućnost je tu – otključavanje ulaznih vrata telefonom ili otiskom

Blutut uređaji koji služe kao tragači za elektronske ključeve ne rade ako ste te ključeve u žurbi ostavili na stolu. Pametne brave su izum koji donosi olakšanje za sve zaboravne jer vrata mogu da se otvore uz pomoć telefona ili otiska prsta.

Na tržište uveliko stižu pametani uređaji koji su preteče onih koji će nam jednog dana olakšavati svakodnevicu u okviru mreže Internet stvari (Internet of Things).

Dodatak „pametna“ sada ima i brava. Proizvod "Security Smart Lock" kompanije "Eufy" ne povezuje se sa kućnim vaj-faj mrežom, pa ne pruža mogućnost daljinskog zaključavanja kada ste daleko od kuće.

Međutim, pomoću telefona možete otključati vrata kada ste u dometu blututa. Vrata, takođe, možete otvoriti i otiskom prsta, uz pomoć tastature ili pravim ključem.

Zahvaljujući senzorima u bravi, vrata se automatski zaključavaju kada ih zatvorite, tako da vlasnik ne mora ceo dan da se pita da li je zaključao vrata.

Vodootporna brava odolevaće raznim vremenskim uslovima i radiće besprekorno čak i kada je tokom oluje natopi kišnica.

Pametna brava kompanije "Eufy" radi na baterije i za njenu ugradnju potreban je samo šrafciger.

broj komentara 2 pošalji komentar
(subota, 06. mar 2021, 14:39) - Милан Качаревић [neregistrovani]

Шрафцигер

Ако је за уградњу (монтажу) довољан шрафцигер, онда и за демонтажу не треба више алата. Треба то на време јавити лоповима.

(subota, 06. mar 2021, 12:41) - anonymous [neregistrovani]

Lijepa buducnost za lijepo zanimanje...???

Njima ce pripasti carstvo buducnosti...
Moci ce telefonom da otkljucavaju vrata po cijelom svijetu...
Lopovi radujte se.....

div id="adoceanrsvdcfhklggd">