Читај ми!

Instagrame, ako ti je život mio, ne sklanjaj ko je lajkovao objave

„Instagram“ je u utorak greškom i, što je za instagramere najvažnije, privremeno sakrio mogućnost da se vidi broj lajkova kod velikog broja korisnika ove mreže. Malo je reći da se to korisnicima nije dopalo.

Promena, ne tako nevažna među korisnicima Instagrama, došla je juče bez upozorenja ili objašnjenja, piše portal Mashable.

Korisnici popularne društvene mreže neprijatno su se iznanadili tokom provere koliko ljudi ceni njihovu najnoviju objavu.

Umesto da mogu da vide kome se sve dopala objava, moglo je da se vidi samo da je lajkovao neki nalog „i drugi“. Takođe, korisnici nisu mogli da vide pojedinosti ni o tuđim lajkovima.

Kako se ispostavilo, nije bilo razloga za paniku.

Prema informacijama koje su stigle od „Instagrama“, u pitanju je bilo nenamerno proširenje testiranja koje kod nekih korisnika traje već mesecima.

Nekoliko sati kasnije, sve je vraćeno u uobičajeno stanje, to jest korisnici su opet mogli da vide lajkove kao što su i navikli.

Iako je u pitanju bila greška, u „Instagramu“ sada znaju šta mogu da očekuju ukoliko odluče da zaista povuku opciju koja omogućava korisnicima da vide kome se dopada ono što objavljuju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво