Čitaj mi!

Instagrame, ako ti je život mio, ne sklanjaj ko je lajkovao objave

„Instagram“ je u utorak greškom i, što je za instagramere najvažnije, privremeno sakrio mogućnost da se vidi broj lajkova kod velikog broja korisnika ove mreže. Malo je reći da se to korisnicima nije dopalo.

Promena, ne tako nevažna među korisnicima Instagrama, došla je juče bez upozorenja ili objašnjenja, piše portal Mashable.

Korisnici popularne društvene mreže neprijatno su se iznanadili tokom provere koliko ljudi ceni njihovu najnoviju objavu.

Umesto da mogu da vide kome se sve dopala objava, moglo je da se vidi samo da je lajkovao neki nalog „i drugi“. Takođe, korisnici nisu mogli da vide pojedinosti ni o tuđim lajkovima.

Kako se ispostavilo, nije bilo razloga za paniku.

Prema informacijama koje su stigle od „Instagrama“, u pitanju je bilo nenamerno proširenje testiranja koje kod nekih korisnika traje već mesecima.

Nekoliko sati kasnije, sve je vraćeno u uobičajeno stanje, to jest korisnici su opet mogli da vide lajkove kao što su i navikli.

Iako je u pitanju bila greška, u „Instagramu“ sada znaju šta mogu da očekuju ukoliko odluče da zaista povuku opciju koja omogućava korisnicima da vide kome se dopada ono što objavljuju.

broj komentara 1 pošalji komentar
(sreda, 03. mar 2021, 23:05) - anonymous [neregistrovani]

Puuu

samo geška, sada mogu mirno da spavam

div id="adoceanrsvdcfhklggd">