Читај ми!

„Telegram“ će uskoro omogućiti korisnicima da „uvezu“ ćaskanja iz drugih aplikacija

„Votsap“ se trenutno suočava sa egzodusom korisnika gde su mnogi, nakon što su najavili promene u svojoj politici privatnosti, počeli da traže alternative. „Telegram“ je dugo bio jedna od tih alternativa, ali promene privatnosti u „Votsap-u“, samo su povećale njegovu popularnost među korisnicima.

Da li su nestala naša stara ćaskanja? Bila bi šteta da su neka od njih izbrisana, ali dobra vest je da bi „Telegram" mogao da pomogne u tome.

U izveštaju kompanije „9to5Mac", vidi se da je „Telegram" nedavno dobio ažuriranje i uveo nove alate.

Aplikacija omogućava da korisnici mogu da „uvezu",ćaskanja iz drugih aplikacija za razmenu poruka (pod pretpostavkom da aplikacija omogućava korisnicima da „izvoze" ćaskanja).

To znači da se vaša istorija ćaskanja sa prijateljima i porodicom neće izgubiti i nećete morati da je započinjete ispočetka, što bi mogao biti jedan od glavnih razloga zašto se ljudi ustručavaju da napuste "Votsap".

Kompanija "9to5Mac"  primetila je da je nakon ažuriranja brzo usledilo još jedno ažuriranje u kome je funkcija uklonjena. To sugeriše da možda funkcija "uvoza" još nije sasvim spremna za udarno vreme, ali dobro je videti da je ovo nešto čemu se korisnici "Telegrama" mogu radovati u budućnosti.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара