Читај ми!

Bitkojn prvi put prešao cenu od 30.000 dolara

Najveća svetska kriptovaluta prvi put je premašila vrednost od 30.000 dolara, a analitičari predviđaju da će nastaviti sa rastom.

Kriptovaluta je protekle noći nakon prelaženja granice od 30.000 dolara nastavila da raste, a danas je dostigla oko 30.800 dolara.

Bitkojn tokom decembra beleži izuzetan rast vrednosti od 50 odsto, a pre nešto manje od mesec dana valuta je prvi put premašila 20.000 dolara.

Najnoviji rast vrednosti je kulminacija oporavka kriptovalute u 2020. godini, koja je u martu zbog izbijanja pandemije pretrpela pad od 25 odsto vrednosti.

Bitkojn se sve više širi i stiče investitore i van tehno krugova i spekulanata, navodi agencija Blumberg.

Neki analitičari prognoziraju veliki rast vrednosti u budućnosti i smatraju da bi bitkojn mogao da posluži kao sigurna investicija i virtuelna slamaraica u doba sve češćeg štampanja novca od strane centralnih banaka.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво