Читај ми!

Sedmu konferenciju BIZIT pratite na portalu RTS-a – kako se IT snalazi u doba pandemije

Konferencija BIZIT 4. i 5. novembra, sedmu godinu zaredom, okuplja najznačajnije stručnjake i lica domaćeg IT-ja. Po prvi put, konferencija se simultano održava onlajn i uživo – u beogradskom Klubu poslanika.

Sva dostupna mesta u Klubu poslanika su zauzeta, ali će svi zainteresovani moći besplatno da prate ovogodišnji BIZIT i onlajn, preko lajv strima na internet portalu RTS-a.

Prvog dana konferencije na programu su dva panela, a detaljna agenda za oba konferencijska dana dostupna je na linku

Bogat program konferencije je fokusiran na pitanje kako se snaći u vreme pandemije koronavirusa, kakvi su tehnološki izazovi pred nama, možemo li se radom i učenjem na daljinu boriti s najgorim posledicama sveopšte pošasti.

Kao i svake godine, biće održan niz predavanja, tematskih radionica, razgovora o temama i izazovima koji su trenutno u fokusu. 

Eminentni predavači poput profesora Dejana Šoškića, Vasilija Kodžopeljića, Nataše Kovačević, Slobodana Stankovića i mnogih drugih će govoriti o temama koje "muče" domaći IT biznis.

Direktorka PC Press-a Vesna Čarknajev ističe da će, u skladu sa trenutnom ekonomskom krizom koju je prouzrokovala epidemija koronavirusa, u fokusu svih izlaganja biti konkretne mere i konkretna rešenja koja su primenljiva odmah, koja razumno koštaju i za koja nisu potrebne godine za implementaciju.

Prijavljivanje za konferenciju donosi dodatne mogućnosti

Pored besplatnog onlajn praćenja konferencije, zainteresovanima je omogućeno i prijavljivanje koje donosi razne mogućnosti: učestvovanje u lajv četu gde će moći da se postavljaju pitanja svim predavačima i panelistima (moderator četa je glumica Anja Mit), učestvovanje u nagradnoj igri... 

Prijavljeni korisnici će moći da pogledaju ekskluzivno pretpremijeru najboljih delova filma "Galaksija - računar koji je odbio da umre".

Za 6. novembar uveče planirana je velika onlajn žurka na koju su svi pozvani da učestvuju i diskutuju o utiscima, kontaktiraju sa predavačima, urednicima PC Press-a i organizatorima konferencije.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво