Čitaj mi!

Sinergija ove godine u digitalnom formatu 25. i 26. novembra

Regionalna godišnja konferencija „Sinergija“, posvećena digitalnoj transformaciji, informacionim i komunikacionim tehnologijama i njihovoj primeni u poslovnoj sferi, biće ove godine održana u digitalnom formatu 25. i 26. novembra, najavili su organizatori.

Ove godine „Sinergija“ obeležava 20 godina postojanja, a zbog bezbednosti učesnika konferencije, biće održana u digitalnom formatu i moći će da se prati onlajn, preko Microsoft Teams Live Event platforme.

Na prvom onlajn izdanju konferencije organizatori očekuju brojne poslovne lidere, profesionalce iz domena informacionih tehnologija, developere i administratore, vladine zvaničnike, predstavnike medija, analitičare, privrednike i start-apove.

Centralni Biznis i IT segment konferencije biće posvećen ključnim temama u vezi sa promenama i prilagođavanjem novim uslovima života i rada u vreme pandemije koje se odnose na posledice promena po svetsku ekonomiju i napredovanje uz pomoć iskustva koja pružaju Klaud i mobilne tehnologije, kao i veštačke inteligencije.

Na konferenciji će biti reči o tome kuda ide ICT industrija i na koji se način ostale industrije menjaju, kao i o obrazovanju.

Sinergija 20 u svom EDU segmentu predstaviće trendove iz oblasti hibridnog modela učenja, koji pruža mogućnost napredovanja kroz najbolja iskustva školske sredine uz dobrobiti učenja na daljinu, sa potpunom digitalizacijom angažovanja svih učesnika.

broj komentara 0 pošalji komentar
div id="adoceanrsvdcfhklggd">