Problemi sa Vajberom na iOS operativnim sistemima

Veliki broj korisnika uređaja sa iOS operativnim sistemom obratio se tokom popodneva „Vajberu“ zbog novonastalih problema pri korišćenju aplikacije na svojim telefonima, saopštio je ta kompanija navodeći da njihov tehnički tim već radi na rešavanju problema.

„Vajber“ navodi da je interno istražio taj slučaj i otkrio da je problem primećen kod više hiljada aplikacija na iOS operativnim sistemima korisnika širom sveta.

Iz „Vajbera“ poručuju da uveliko rade na rešavanju problema kako bi ta aplikacija bila ponovo dostupna za upotrebu u najskorijem periodu.

Zahvaljuju se korisnicima na strpljenju i razumevanju zbog novonastale situacije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво