"Soni" virtuelno promoviše igre nove generacije za "Plejstejšn 5"

Kompanija „Soni“ planira da tokom sledeće nedelje organizuje virtuelnu promociju na kojoj će se predstaviti igre nove generacije za "Plejstejšn 5", navodi se iz kompanije.

Virtuelna promocija planirana je za treći jun, mada su neki ljudi takođe upozorili da su planovi u toku i da se datum može promeniti. Tokom svoje prve prezentacije ne očekuje se da „Soni" otkrije svaki bitan detalj na konzoli. Portparol kompanije odbio je da komentariše.

Japanski tehnološki gigant naglasio je da je Plejstejšn 5, trebalo ranije da bude promovisan, ali je pandemija koronavirusa poremetila njene promotivne planove.

Fanovi su željni novih video igara koje će se pokrenuti uz konzolu, kao i onih koje će biti otkrivene kasnije.

Najavni planovi većine izdavača video igara poremetila je pandemija, što je mnoge dovelo do odlaganja planiranih konferencija za štampu uživo sa unapried snimljenim prezentacijama.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи