Podseti me kada je vreme za spavanje – digitalni velnes sa „Jutjuba“

Zbog mnogobrojnih zapisa koje sadrži popularni „Jutjub“ korisnici često izgube pojam o vremenu, pa budu iscrpljeni, jer odlaze kasno na spavanje. Kompanija je smislila Digitalni velnes.

Tim stručnjaka Jutjuba, odlučio je da uvede novu opciju na telefonima, kao vrstu podsetnika. Aktivira se tokom korišćenja sadržaja na Jutjubu, i automatski prekida video sa obaveštenjem da je vreme za spavanje.

Opcija je napravnjena za android telefone, a aktivira se odlaskom na remind me when it's time for bed (podseti me kada je vreme za spavanje).

Postoji i mogućnost da se izabere i u koliko sati korisnik želi da mu Jutjub šalje obaveštenje. Podsetnik može i da se pomera.

Kako navode iz kompanije, ovu opciju stručnjaci su osmislili kako bi korisnicima omogućili kvalitetan san, kao i upozorenje da su preterali sa korišćenjem Jutjuba.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво