Vip mobajl otvorio prvu virtuelnu prodavnicu u Srbiji

Korisnici na internetu imaju isto iskustvo kao da su ušli u bilo koju od VIP-ovih prodavnica i na raspolaganju su im sve usluge.

Za razliku od onlajn prodavnice, virtuelna prodavnica zaista postoji u stvarnom svetu i fizički izgleda kao i svako drugo prodajno mesto Vip-a.

Pristupa joj se sa mobilnog uređaja ili kompjutera klikom na adresu prodavnice, a prvo što vam se pokaže je slika sa kamere postavljene tako da vidite ceo prostor.

Nije neophodno da budete korisnik Vip-ovih usluga – svako može da uđe u virtuelnu prodavnicu kao što ulazi u bilo koju drugu.

U prodavnici vas dočekuju pravi prodavci s kojima stupate u kontakt upisijući svoj broj telefona na koji vas pozivaju, ukoliko su u tom trenutku slobodni.

Lik prodavca, odnosno savetnika, pojaviće se na ekranu, a kroz prodavnicu i ponude vodiće vas koristeći kamere postavljene u prodavnici kao i onu na svom telefonu.

Ukoliko je potrebno da vam predstavi ponude podeliće ih sa vama na ekranu, preporučiće vam ono što vam najviše odgovara i pripremiće sve neophodne ugovore i uređaje za koje se opredelite.

Urećaj i ugovore dostavljaju na adresu koju naznačite, kurirskom službom, a potpisom potvrđujete da ste prihvatili uređaj ili ugovorne obaveze za koje ste se opredelili. Rok isporuke je do tri radna dana.

U Vip virtuelnoj prodavnici posetioci mogu da obave sve aktivnosti i pogledaju ceokupnu ponudu uređaja i dodatne opreme kao na bilo kom drugom prodajnom mestu te kompanije. 

Moguće je potpisati novi ugovor, preneti broj u Vip mrežu, preći sa pripejda na postpejd tarifu, obnoviti ugovor sa uređajem ili bez njega, uz besplatnu dostavu, dodati uređaj uz produženje ugovorne obaveze na 24 meseca i kupiti dodatnu opremu na rate uz postojeći ugovor ili gotovinski, uz popust od 10%.

Radno vreme prodavnice je od 9 do 21 svakog radnog dana.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво