Izlazak "The Last of Us II" odložen do daljeg zbog koronavirusa

Izlazak dugo očekivane postapokaliptične avanture “The Last of Us II” odložen je do daljeg zbog pandemije koronavirusa.

„Soni“ je na Tviteru saopštio da će nastavak izuzetno popularne i uspešne postapokaliptične avanture The Last of Us biti, iz logističkih razloga, odložen zbog pandemije koronavirusa.

Razvoj video-igre, čiji je izlazak bio zakazan za 29. maj, skoro je završen i ona je maltene spremna, ali su iz razvojnog studija "Naughty Dog" za gejming blog Kotaku rekli da je odluka napravljena iz logističkih i ekonomskih razloga.

„Dobra vest je da smo skoro završili razvoj The Last of Us II. Međutim, čak iako smo završili igru, suočeni smo sa objektivnim okolnostima koje su van naše kontrole“, naveli su iz studija.

Zbog problema u logistici i distribuciji njihovog novog naslova, nisu, kako kažu, želeli da lansiraju igru u kojoj svi ljudi širom sveta ne bi mogli da uživaju.

„Želimo da u The Last of Us II svi u isto vreme mogu da uživaju, kako bi svi obožavaoci širom sveta imali najbolje moguće iskustvo dok je igraju. To znači da moramo da odložimo lansiranje igre dok ne budemo mogli da rešimo logističke izazove“, naveli su iz studija "Naughty Dog".

broj komentara 0 pošalji komentar