Nova „galaksi nout“ serija stigla u Srbiju

Samo dve nedelje nakon svetske premijere u Njujorku, kompanija „Samsung“ predstavila je „galaksi nout 10“ i „nout 10+“ seriju pametnih telefona u Beogradu.

Nova „galaksi nout 10“ serija, dizajnirana je da zadovolji potrebe najzahtevnijih poslovnih korisnika, kao i kreativaca, omogućavajući im da dostignu svoj maksimum u svakodnevnim izazovima.

Vrhunski, nagrađivani „dajnemik AMOLED displej“, kamera profesionalnog ranga, poboljšana „Es olovka“ (S pen), super brzo punjenje i neverovatna konektivnost uređaja garantuju korisnicima da će biti na visini zadatka, bilo da hvataju beleške na poslovnom sastanku, montiraju kreativni video-snimak ili jednostavno pretražuju internet.

„Od svog nastanka, nout serija važi za simbol vrhunskih performansi, sa uređajima koji su oduvek korisnicima nudili sve što im je potrebno da postignu svoje ciljeve, ali odu i korak dalje. 'Galaksi nout 10' i 'nout 10+' nastavljaju ovu tradiciju predvođenja inovacija na polju pametnih telefona, pružajući korisnicima nikad ranije viđene mogućnosti, uz nove funkcije koje je 'Samsung' implementirao u 'Es olovku', kameru profesionalnog ranga i sjajnu konektivnost sa drugim uređajima, za potpuni doživljaj i autentično galaksi iskustvo“, izjavio je Milan Vujović, direktor odeljenja za marketing i korporativnu komunikaciju, kompanije „Samsung elektroniks“.

„Galaksi nout 10“ i „nout 10+“ sadrže najnapredniji spoj hardvera i softvera među današnjim pametnim telefonima, donoseći najveći i najkvalitetniji „dajnemik AMOLED“ ekran sa HDR10+ sertifikatom i dinamičkim preslikavanjem tonova, koji čini da fotografije i video-materijali budu svetliji nego na prethodnim „nout“ uređajima i da sadrže neverovatan, širok spektar boja.

Kamera novih „galaksi nout 10“ uređaja korisnicima pruža priliku da prave snimke profesionalnog kvaliteta, bez potrebe da sa sobom nose bilo kakvu dodatnu opremu. Video editor omogućava montiranje snimaka uz pomoć „Es olovke“, tako da umesto da stalno klikću kako bi pregledali i menjali snimak, korisnici mogu precizno da odaberu tačan trenutak koji žele da iseku.

Softverske inovacije koje nova „galaksi nout 10“ serija donosi, poslovnim korisnicima daje još veći stepen kontrole nad njihovim projektima, uz povećanu produktivnost i efikasnost. „Galaksi nout 10“ donosi moćnu inovaciju uz pomoć redizajnirane „Es olovke“. Korisnici mogu da hvataju beleške i da automatski prebacuju svoj rukopis u digitalni tekst uz pomoć Samsung nouts aplikacije, kao i da ga eksportuju u čitav niz formata, uključujući Majkrosoft vord.

„Galaksi nout 10“ integriše vezu sa Vindousom direktno u Kvik panel aplikaciji. Jednim klikom, korisnici mogu da se povežu sa njihovim Vindous 10 računarom. Tamo mogu videti notifikacije, slati i primati poruke i pregledati fotografije bez gledanja u telefon, u skladu sa potrebama savremenih potrošača koji tragaju za neometanim i neograničenim iskustvom konektivnosti između njihovih uređaja.

broj komentara 4 pošalji komentar
(ponedeljak, 26. avg 2019, 08:39) - anonymous [neregistrovani]

Dzabe reklama

Ili mozda placena?

(nedelja, 25. avg 2019, 12:26) - anonymous [neregistrovani]

Neke i zanima

Zanima one koji imaju para da ih kupe, ovi ostali mogu samo da budu namrgodjeni.

(petak, 23. avg 2019, 15:40) - anonymous [neregistrovani]

A koga je to briga?

Zaista koga interesuju ovakve pomodarske i dokolicarske stvari ?

(petak, 23. avg 2019, 15:35) - anonymous [neregistrovani]

„галакси ноут“

E bas te smjesni. Ali sve je bolje nego englecizmi...pozdrav iz Kanade.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">