Читај ми!

Smartfon koji oživljava „Blekberi“

Novi smartfon neobičnog oblika – "Passport", predstavlja nadu za kanadsku kompaniju „Blekberi“, koja se bori sa gubicima i slabom prodajom uređaja.

Kanadski proizvođač pametnih telefona „Blekberi“, lansirao je na tržište novi smartfon neobičnog oblika - "Passport", piše Ekonomik tajms.

Novi telefon koji ima veliki ekran u obliku kvadrata i taktilnu tastaturu ukupnih dimenzija 128 puta 90,3 puta 9,3 milimetara, pušten je u prodaju istovremeno u Torontu, Londonu i Dubaiju.

"Passport" poseduje displej sa 480 piksela po inču. Kada su kamere u pitanju, korisnici na raspolaganju imaju zadnju kameru od 13 megapiksela i prednju od 2 megapiksela.

Ovaj model je obeležio ulazak kanadske grupe u ono što će možda biti najkritičnija faza u njenom oporavku.

„Blekberi“ je upravo okončao trogodišnji reorganizacioni program, ali sada je na njegovom izvršnom direktoru Džonu Čenu da pokaže, da novi proizvodi i usluge kompanije mogu značajno da povećaju promet.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво