Čitaj mi!

„Kliknula“ sudbonosno „da“

Robert Fink smislio je sjajan način da zaprosi svoju devojku Ejndžel. Pošto su oboje veliki ljubitelji video-igara, Robert je dizajnirao jednu, na čijem kraju, kada vitez spase princezu, postavlja devojci sudbonosno pitanje. Dovoljno je reći da se sve dobro završilo.

Prosidba nikada nije lak potez, a originalnih načina sve je manje. Ipak, Robert Flink, umetnik koji stvara trodimenzionalne animacije, smislio je sjajan način da svojoj devojci postavi sudbonosno pitanje.

Fink je odlučio da iskoristi svoju maštu i umeće i napravi video-igru koju je dao svojoj devojci Ejndžel da isproba.

Ni manje ni više nego pet meseci mu je trebalo za ovo, a njegova devojka morala je da vodi viteza i prikupi delove zlatnog prstena kako bi spasao princezu, a na kraju je izašlo pitanje: „Da li ćeš se udati za mene?“.

Kako bi bio siguran da Ejndžel ništa ne posumnja, Robert je angažovao njenu firmu "Super Genius Studios" da joj poveri zadatak da isproba video-igru. U sobi u kojoj je testiranje trajalo postavljene su kamere da bi Robert znao kada da uđe i iznenadi je.

„Tražio sam dugo i odoleo mnogim opasnostima tražeći svoju jedinu. Svim srcem verujem da sam je našao. Tebe, Ejndžel Vajt. Da li bi mi učinila čast da mi budeš žena?“, glasila je poruka na kraju igre.

Kada je odlučila da pritisne „da“, Robert je već bio pored nje i klečao.

Mladi umetnik kaže da je od kada je prvi put ugledao Ejndžel znao da je ona prava.

„Prva misao koja mi se javila kada sam je video bila je da je prelepa i da igra video-igre, odmah sam poželeo da se oženim njom“, objasnio je Robert.

broj komentara 3 pošalji komentar
(nedelja, 22. dec 2013, 21:08) - anonymous [neregistrovani]

klik

Kliknula, i gotovo, za sva vremena,... sirota...

(nedelja, 22. dec 2013, 15:31) - Ruma [neregistrovani]

Isti

Torbica iz mlađih dana.

(nedelja, 22. dec 2013, 14:29) - ;-) [neregistrovani]

Zar si mislila da je to samo igra ...


To je neki vid "serious game", igara koje imaju dugoročan uticaja na naš život i trebale bi biti označene natpisom "Ovo nije samo igra".

... što sam ja zbog tebe sam.