Читај ми!

"Galaxy Round" je iza ugla

Dva dana nakon što je „El-Dži“ najavio svoj debitantski uređaj na polju pametnih telefona sa zakrivljenim ekranom, iz „Samsunga“ stiže odgovor - "Galaxy Round". Imaće dijagonalu ekrana od 14,5 centimetara, a iz južnokorejske kompanije kažu da zaobljeni ekran pruža dosta prednosti u odnosu na običan.

Poslednjih meseci spekulisalo se dosta da „Samsung" namerava da izbaci pametni telefon sa zakrivljenim ekranom. Sad je i zvanično! Južnokorejska firma predstavila je novo „čedo“ "Galaxy Round".

Ima dijagonalu ekrana od 14,5 centimetara, a predstavljen je samo dva dana nakon što je „El-Dži“ najavio početak proizvodnje pametnog telefona sa zakrivljenim ekranom.

Tehnologija zaobljenih digitalnih ekrana napredovala je mnogo u poslednje vreme, a „Samsung“ i „El-Dži“ su svetski lideri na tom polju, koji već koriste zaobljene organske diode u svojim televizorima.

Iz „Samsunga“ kažu da će zaobljeni ekran pomoći ljudima da lakše provere različite informacije, a čak će moći da vide datum, vreme, propuštene pozive ili menjaju pesme dok je ekran ugašen.

Za sada se zna da će "Galaxy Round" biti dostupan u Južnoj Koreji, a kada će se, i da li će se pojaviti i u drugim delovima sveta, ostaje da se vidi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи