Бакица јача од шесторице лопова

Јувелирницу у енглеском граду Нортемптону од лопова је одбранила једна храбра пензионерка! Шесторица момака нису стигла мацолама ни да разбију излоге на радњи, јер се на њих својом ташном обрушила 70-годишња бака.

Једна бака постала је данас централна личност у британским медијима, пошто је ударцима ташном успела да отера шесторицу лопова који су покушавали да опљачкају једну златару.

„Стајала сам и причала са једном женом, када сам чула комешање. Онда сам угледала шест младића на моторима. У првом моменту ми се учинило да су једног од њих напали остали мотоциклисти. Била сам изненађена што нико од пролазника не реагује", испричала је храбра бака истакавши да је, када је схватила да је у ствари пљачка у току, била још више љута, пише Дејли мејл.

„Не могу да верујем да су ти млади људи помислили да ће моћи да изведу пљачку у по бела дана!", љутито је рекла пензионерка.

На снимцима начињеним од стране пролазника, виде се лопови како усред дана ломе излоге златаре у енглеском граду Нортемптону.

У једном тренутку, на сцену је ступила „јунакиња са ташном", како су медији назвали баку.

Бака са марамом на глави појавила се изненада, претрчала преко улице и мртва хладна их напала. Држећи црну ташну обема рукама, почела је да удара крадљивце.

Лопови су потом сели на моторе и одвезли се, а један од њих је у паници пао са мотора. Тада су остали очевици скупили храброст и задржали га до доласка полиције.

Остала петорица лопова убрзо су ухапшена, без плена, наводи локална полиција.

Британски медији који су разговарали са „јунакињом" чувају њен идентитет у тајности.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара