Читај ми!

Торба са два милиона долара пронађена у рушевинама у Турској

Ватрогасци су пронашли торбу са готово два милиона долара испод рушевина једне од кућа у Турској, у покрајни Газијантеп, која је погођена земљотресом.

Уколико власници новца не буду пронађени, новац ће бити пребачен у државни трезор, јавља агенција Анадолија.

„Наши људи, пре свега, иду да спасавају животе, а онда ваде и ствари људи које је задесила несрећа. Новац је предат полицији и ово није први пут да се тако нешто деси“, рекао је шеф ватрогасне бригаде Чафер Јилмаз.

Раније је Руско министарство за ванредне ситуације саопштило да су руски спасиоци пронашли 150.000 долара у готовини испод рушевина једне од зграда и да су такође предали новац полицији.

Милиони људи остали су без својих домова након земљотреса који су пре скоро две недеље погодили Турску и Сирију. Много је оних који живе на улицама, испред рушевина зграда у којима су некада живели. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије