Читај ми!

Вода за Штрумпфове – одврнете славину, а потече средство за прање прозора

Становник Јоханесбурга остао је шокиран када је из кухињске чесме почела да тече плава вода и поделио фотографију и снимак, који су се од тада брзо проширили друштвеним мрежама.

Из водовода јужноафричке престонице су се јавили и рекли да ће испитати проблем, а сумњају да је плаву боју изазвао већи ниво бакра.

„Послали смо информације о кориснику нашој лабораторији која ће узети узорке, па ћемо видети резултате“, рекао је портпарол водовода, Пуленг Мопели.

Како преносе локални медији, Јоханесбург, као и већи део Јужноафричке републике, већ годинама има огромне проблеме са снабдевањем пијаћом водом, посебно сада због ниског водостаја у резервоарима.

На друштвеним мрежама су многи упоредили боју са средством за прање прозора и одговорили да имају сличне проблеме, саветујући да никако не пију такву воду. Неки су, пак, окренули и на шалу.

„Пробајте, ко зна... Можда постанете први облик човечјег Штрумпфа“, један је од коментара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво