Читај ми!

Пацови појели 500 килограма заплењеног канабиса, а можда и нису

Пацови у северној Индији оптужени су да су појели стотине килограма канабиса заплењеног у бројним полицијским рацијама.

„Пацови су мале животиње и не плаше се полиције“, пише у судским документима града Матура из државе Утар Прадеш, након што локална полиција није успела да обезбеди 200 килограма заплењеног канабиса као доказ током суђења.

Судска документа наводе да је од полиције затражено да обезбеди 386 килограма, али је тужилаштво обелоданило да би више од 700 килограма марихуане, ускладиштено у бројним станицама широм града, могло да буде опасности од пацова.

А ово, наводно, није први пут да се овакав проблем јавља. Током саслушања, полиција Матуре оптужила је глодаре да су уништили више од 500 килограма заплењеног канабиса.

„Постоји проблем са пацовима у скоро свим полицијским станицама. Због тога морају да постоје правила како да се канабис чува“, истакао је суд.

Међутим, сведочења о томе како је тачно дошло до оваквог сплета догађаја и наводног нестанка канабиса прилично су нејасна.

Говорећи пред судом, полицијски надзорник Мартанд Пракаш Синг рекао је за Си-Ен-Ен да су канабис уништиле кише и поплаве, а не пацови.

Уколико су заиста пацови криви, највероватније сада лешкаре. Раније студије показале су да главне психоактивне супстанце у канабису чине пацове лењим.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво