Хилтон дизајнира хотелске собе за астронауте и туристе у свемиру

Угоститељски гигант „Хилтон“ удружио се са компанијом за истраживање свемира „Војаџер спејсом“ како би боравак у свемиру учинио пријатнијим и луксузнијим за астронауте.

Овом одлуком хотелска компанија „Хилтон хотели“ ући ће у историју са плановима за будућност.
Хилтон је 2020. године постао први угоститељски бренд у свемиру. Тада је учествовао у истраживању на Међународној свемирској станици.

Тада су астронаути користили прву свемирску пећ на свету за печење чувених DoubleTree колачића који су постали прва храна испечена у свемиру.

„Старлаб ће бити више од дестинације, то ће бити искуство које ће бити јединствено уз иновације,стручност и глобалне могућности 'Хилтоновог' тима“, рекао је Дилан Тејлор, председник и извршни директор „Војаџер Спејса“.

Није важно да ли сте на Земљи или у свемиру; амерички угоститељски гигант учиниће ваш боравак удобним и незаборавним.

У скоријој будућности Насино одељење "Commercial Lео Destinations"  покренуће четири приватне свемирске станице као замену за Међународну свемирску станицу, која ће бити повучена из употребе 2030. године.

„Деценијама су открића у свемиру позитивно утицала на живот на Земљи, а сада ће 'Хилтон' имати прилику да искористи ово јединствено окружење да побољша искуство гостију где год да људи путују“, рекао је Крис Насета, Хилтонов председник и извршни директор.

Војаџер очекује да би Старлаб могао да почне са радом већ 2027.године.

среда, 18. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи