Читај ми!

Кефир је можда највећи мачак на свету, али је прави „нежни џин"

Јулија Минина је новим објавама на друштвеним мрежама подсетила пратиоце да је власница вероватно највеће мачке на свету. Овог пута, поред кућног љубимца, снимила је и своју двогодишњу ћерку.

Мачак, коме је наденуто име Кефир, толико је порастао, да може да стоји „раме уз раме“ са двогодишњим дететом.

Јулија Минина из Русије каже да њену огромну мачку многи често помешају са псом. 

О томе да поседује неуобичајено великог мачора, Јулија је фотографијама и видео-снимцима још раније обавестила своје пратиоце, а сада се види колико је животиња велика у односу на њену ћерку Анечку.

Упркос томе што су мачке расе мејн кун познате као велике и поседују дебели двоструки слој длаке, оне су заправи нежни дивови који су умиљати према људима.

Многи их називају и плашљивим џиновима. Власница мачка овог пута није објавила информацију о томе колико је њен љубимац тежак сада, што многе занима јер и даље расте, а у јануару је, мало пре другог рођендана, имао 12,5 килограма.

Јулија каже да се Кефир и Анечка одлично слажу, да су нераздвојни и да га девојчица често храни посебним грицкалицама. Воле да заједно гледају и цртане филмове.

Јулија је раније причала да се према Кефиру односи као према другом детету, додајући да je „веома паметан и увек миран“.

„Кефир има можда за неке застрашујући изглед, али је веома љубазно и скромно створење", рекла је Јулија.

Међу пратиоцима који су одушевљени белим мачором, било је и оних који су питали Јулију како успева да одржи дом чистим када су Кефир оставља толико длака за собом. 

„Користим роботски усисивач... нон-стоп!“, одговорила је Кефирова власница.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи