Читај ми!

Зашто је једна жена написала писмо дуго 434 метра

Жена по имену Кришнаприја са југа Индије, написала је свом брату писмо дуго 434 метра на ролнама папира које су тешке више од пет килограма, како би надокнадила то што је заборавила да му пожели срећан Дан браће.

Зашто је једна жена написала писмо дуго 434 метра Зашто је једна жена написала писмо дуго 434 метра

Кришнаприја је одлучила да напише заиста дугачко писмо свом брату који се осетио „неуваженим" када је заборавила да му пожели срећан Дан браће – 24. мај.

Њен млађи брат, 21-годишњи Кришнапрасад, прекинуо је сваку комуникацију са сестром, и блокирао ју је и на Вотсапу.

Кришнаприја која ради као инжењер у јужној индијској држави Керала, одлучила је тако да нашироко пише о својој љубави према брату, јавио је Press Trust of India.

Писмо је на крају било дугачко 434 метра. Када је брат два дана касније примио пакет, у почетку је мислио да је то рођендански поклон, али се изненадио када је пронашао епско писмо тешко 5,27 килограма.

„Заборавила сам да му пожелим срећан празник. До вечери је престао да прима моје позиве и такође ме блокирао на Вотсапу. Зато сам одлучила да му напишем писмо. Почела сам да пишем на листовима величине А4, али убрзо сам схватила да ће то бити недовољно јер имам много тога да му пренесем", рекла је она локалним медијима.

„Зато сам одлучила да купим веће листове папира. Али када сам отишла на пијацу, рекли су да имају само ролне за рачуновође које су дуже. Тако сам набавила 14 ролни. Требало ми је око 12 сати да завршим цело писмо", додала је Кришнаприја која је од брата старија седам година.

„Старија сам, па ме поштује и мало ме се плаши као мајке или учитељице. Веома смо везани једно за друго и делимо веома пријатељски однос. Док смо одрастали, били смо као близанци – јер бисмо у посебним приликама у породици носили хаљине исте боје", испричала је ова Индијка.

„Био сам повређен и разочаран када ми ове године није честитала Дан браће. Звао сам је касније у току дана, али је била заузета послом и зато нисам дуго причао и прекинуо сам позив. Након тога, блокирао сам је на Вотсапу. Мора да се осећала лоше због тога што се догодило и зато је написала писмо. Био сам веома срећан када сам га добио", рекао је Кришнапрасад.

Кришнаприја такође верује да би ово могло бити најдуже писмо које икада написано и зато се пријавила представницима Гинисове књиге рекорда.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво