Читај ми!

Селидбе Београд - искуство четворочлане породице

Наша прва селидба прошла је без компликација, буквално да је нисмо ни осетили. Имамо двоје мале деце и овај посао никако не би могли сами да спроведемо у дело. Зато смо позвали у помоћ људе са великим искуством.

Селидбе Београд - искуство четворочлане породице Селидбе Београд - искуство четворочлане породице

Већ смо се раније селили, али тада нисмо имали толико ствари и нисмо имали децу. Дуго смо били у последњем изнајмљеном стану, баш нам је одговарао. У међувремену за 3 године добили смо двоје деце, па смо почели да размишљамо о куповини сопственог стана. 

Уз помоћ субвенције коју нам је омогућила држава, остварили смо наш највећи сан и почетком ове године купили смо стан у Миријеву. Kада смо завршили са адаптацијом, дошло је време да се уселимо. У наставку сазнајте како смо се без имало муке преселили у нов стан и ко нам је у томе доста помогао.

Kако смо се одлучили за селидбу и куповину новог стана?

Супруга и ја живимо заједно 7 година, и за то време променили смо заједно 3 стана у Београду. У последњи стан смо ушли сами, а након тога смо добили дечака и девојчицу.

Прве две селидбе нису биле толико велике, готово да смо све сами успели да организујемо, а ствари смо превезли из неколико пута колима. Последња селидба била је велики изазов за нас, иако то нисмо схватали до последњег тренутка.

С обзиром да смо брзо добили децу, чули смо за субвенције везане за учешће па смо почели да размишљамо у том правцу. Kада смо пронашли стан, купили га и почели са адаптацијом нисмо толико планирали саму селидбу, ишли смо корак по корак.

Kако се реновирање ближило крају почели смо да размишљамо о томе, и тек тада смо схватили да селидба неће бити уопште мали посао. Намештај који смо касније купили, дечије ствари (колица, креветац, итд), наша гардероба и разне ситнице - када смо погледали шта све носимо са собом није нам било добро.

Kако пронаћи агенцију за селидбе?

Тада смо схватили да сами то никако нећемо успети и да морамо пронаћи помоћ. Пријатељи су наравно увек ту за нас, као и ми за њих, али то није лак посао и захтева одређено време, па нисмо хтели превише да их оптерећујемо.

Одлучили смо да комплетну селидбу препустимо агенцији. Надамо се да је ово наша последња селидба, нисмо хтели да се превише замарамо, већ да то време посветимо деци. То је била наша јако добра одлука, схватили смо тек након комплетне селидба.

С обзиром да никада нисмо користили услуге агенције за селидбе, а нисмо имали ни кога да питамо за препоруку, решили смо да сами пронађемо на интернету. Укуцали смо на гуглу селидбе Београд, понуда је заиста велика, па смо на неколико сајтова који су се чинили занимљиви послали захтев за процену селидбе.

Убрзо су почеле да пристижу понуде, а једна се издвојила. Тај мејл који смо добили од агенције "Моја селидба" био је другачији, доста пажње посветили су одговору и имали смо утисак као да желе да нам помогну, јер смо написали да имамо малу децу.

Одлучили смо да их ангажујемо, па како буде. Имали смо више среће него памети.

Сарадња са агенцијом уа селидбе у Београду - наше искуство

Путем телефона направили смо детаљан план, како би и они могли да се организују. Њима смо препустили скоро све послове, осим једног дела паковања. Сами смо спаковали све ситнице и гардеробу а демонтажу намештаја, ношење пакета, транспорт, монтажу намештаја и складиштење смо препустили њима.

У старом стану имали смо полован намештај који нисмо желели у новом, па смо решили да складиштимо у њиховим просторијама док не пронађемо купце. Агенција вам може обезбедити и кутије за селидбе које су нове и чисте, али нама у том тренутку нису биле потребне.

Kако агенција има сваког дана неколико селидби, све што је било до нас припремили смо пре доласка момака. За нашу селидбу било је довољно 4 радника, веома брзо су демонтирали намештај, заштитили га и почели са паковањем пакета у комби.

Момци су заиста искусни и уиграни, максимално су искористили простор великог комбија па смо успели да све спакујемо и транспостујемо у једном трошку. По доласку на нову локацију одмах су почели са уношењем пакета, а затим и са монтажом намештаја.

Нисмо могли да верујемо, све то успели су да одраде за свега 4-5 сати. Мислили смо да ће селидба трајати читав дан, и да ћемо са распакивањем почети тек сутрадан. Али, веште руке момака омогућиле су нам да истог дана распакујемо основне ствари које су нам биле потребне за прву ноћ у новом дому.

Најбоља агенција за селидбе

Не знамо да ли су најбољи, али нама су толико олакшали селидбу да су за нас свакако најбољи. Велико хвала младим момцима који овај посао воле, желе да помогну сваком и веома су весели и насмејани.

Ми нисмо имали од кога да затражимо препоруку, али зато сада ми можемо вама препоручити агенцију mojaselidba.com, нећете зажалити. На њиховом сајту можете попунити формулар као што смо и ми, добићете конкретну понуду која сигурно неће бити највећа у односу на друге агенције.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи