Читај ми!

Проведите ноћ у чувеној кући из филма „Сам у кући“

„Ер би ен' би“ (Airbnb) је објавио да током овог празничног периода изнајмљује оригиналну кућу из филма „Сам у кући“ док је породица Мекалистер „на свом Божићном путовању“.

Како стоји у огласу пратформе за изнајмљивање станова и кућа „Ер би ен' би“ (Airbnb) , до четири госта ће моћи да бораве у кући у Чикагу једну ноћ, 12. децембра, за само 25 долара. Адреса ће бити објављена када се изврше резвервације, које почињу 7. децембра.

„Спремите се да прославите празнике у најдосаднијој улици у Сједињеним Америчким Државама... Јер се ванвременска кућа у којој је почела прича о дечаку који је остао Сам у кући званично може резервисати на 'Ер би ен‘ бију'.

'Прљаве животиње' могу да резервишу почев од 7. децембра од 13.00“, стоји у објави на Инстаграму и Твитеру.

Госте ће дочекати глумац Девин Ретреј, који је играо старијег брата Кевина Мекалистера База. Његов кућни љубимац тарантула који је уплашио лопове такође ће бити тамо, јер не би био прави Божић без паука, тврде у „Ер би ен' бију“.

Посетиоци ће такође бити почашћени „најбољом пицом у Чикагу“ током пројекције римејка филма под називом Сам у кући, који је објављен прошлог месеца.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи