Читај ми!

Освета због Оле Гунара Солскера? Норвежани послали оронулу јелку Лондону

Традиционални поклон Норвешке Великој Британији у облику новогодишње јелке на скверу Трафалгар изненадио је Британце, који се питају да ли су на неки начин увредили скандинавске комшије.

И ове године је Норвешка наставила традицију даривања новогодишње јелке Лондону, која треба да стоји испред Националне галерије на скверу Трафалгар.

За разлику од претходних година, међутим, јелка баш није у најбољем стању. Једна страна дрвета делује оронуло и запуштено због чега су се многи становници британске престонице остали зачуђени.

Неки су се питали да ли је можда Велика Британија увредила Норвешку на неки начин. „Јесмо ли се посвађали са Норвешком“, упитао је један Британац.

Водитељка Џулија Хартли Бруер такође је упитала: „Да ли неко зна где је остатак?“

„Норвешка није добро примила отказ Оле Гунара Солскера“, прокоментарисао је радијски презентер Тоби Тарант.

Неки људи су се запитали да се не ради о прошлогодишњем дрвету можда, а други су упитали да ли је можда стајала у камиону две недеље чекајући на царини, алудирајући на огромне транспортне проблеме који су погодили Велику Британију.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(четвртак, 02. дец 2021, 19:56) - anonymous [нерегистровани]

Nije skver nego trg

Drugo, Ole Gunar je bio u Mančesteru koji nikakve veze sa Londonom nema.
A vala, ako tako umobolna stvar kao što je fudbal utiče na vlast i na odnose država onda svi zajedno i ne zaslužuju bolju jelku.