Читај ми!

Капетан Северна Кореја украо шоу Ким Џонг Уну

Севернокорејски војник обучен у уски шљаштећи плави скафандер постао је хит на друштвеним мрежама, а многи су његов стајлинг упоредили са костимом суперхероја Капетана Америке.

Он се налазио заједно са 30 војника који су позирали за фотографију са вођом Ким Џонг Уном током војне параде и показивања оружаних система у Пјонгјангу.

Већина војника носила је маслинастозелене војне униформе. Само двојица су носили друге боје – један у морнаричкој плавој униформи, а други у плавом скафандеру.

Корисницима друштвених мрежа није требало дуго да почну да повлаче паралеле и шале у вези са његовим стајлингом.

Некима је личио на „људско ђуле“ из забавних паркова.

Другима као севернокорејски еквивалент Капетана Америке, па су га многи прозвали Капетан ДНРК (акроним званичног назива Демократске Народне Републике Кореје).

Севернокорејски државни медији нису идентификовали човека, али стручњаци кажу да је вероватно падобранац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи